Helpt organisaties succesvol te zijn door het strategisch inzetten van leren en ontwikkelen

Talentcoaching

Voor organisaties

Effectief en gelukkig in en aan het werk

Talentcoaching

voor Medewerkers

Weet jij nog waar je goed in bent? Waar je blij van wordt of juist op leegloopt? Kun je jouw talenten en sterke punten onvoldoende inzetten? Ik help je jouw sterke punten te kennen, erkennen en in te zetten zodat je met meer plezier kunt werken en effectiever kunt zijn. Dat doe ik met de gevalideerde CliftonStrengthstest als uitgangspunt. Deze test brengt de vijf meest herkenbare sterke thema’s naar voren. Samen kijken we hoe je deze kunt inzetten in werk.

Talentcoaching

voor Leidinggevenden

De leidinggevende als coach. Belangrijk. Maar hoe dan? Talentgericht werken in een team vraagt een bepaalde benadering van jou als leidinggevende. Hoe kun je jouw eigen kwaliteiten hiervoor inzetten? En hoe combineer je de kwaliteiten van de mensen met het werk dat er ligt? En de functies die er zijn? Wat doe je met lacunes of juist een ‘teveel’ aan eenzijdige kwaliteiten? Liever loslaten dan controleren, maar hoe weet je dan dat de resultaten worden behaald? Ik ga er graag over met je in gesprek en bied je handvatten hoe je deze puzzel oplost.

De goed voorbereide sessies met verrassende werkvormen gaven me nieuwe inzichten en focus. Er was altijd ruimte om in te spelen op wat nodig was. Samen maakten we, aan ‘t einde van elke sessie, aantekeningen. Die lees ik regelmatig terug en daar heb ik nog steeds profijt van.”

Yvette Pas, communicatieadviseur Waterschap Rivierenland

Talentcoaching

voor Teams

Hoe zorg je ervoor dat jouw team werkt vanuit eigen sterke punten en dat teamleden het beste in zichzelf naar boven halen? Ik help jouw team graag in het werken vanuit rollen, gebaseerd op ieders kwaliteiten. Dat vraagt om aandacht voor persoonlijke en teamkwaliteiten en het open gesprek daarover. In verbinding met elkaar en met het werk dat als team moet worden gedaan. Dit kan zorgen voor nieuwe energie, groter werkplezier en meer succes.

Inge is open, ze kan goed luisteren en stelt de juiste vragen. Ze heeft mij aan het denken gezet en geholpen met effectiever te communiceren.

Voorafgaand was ik enigszins sceptisch of een coach mij kon helpen bij de punten waar ik vastliep, maar de tips en handreikingen die Inge gaf, breng ik nu in de praktijk en het helpt mij zeker.

Ik raad Inge dan ook zeker aan als coach!”

Siegrid van Dijk, evenementencoördinator Aeres Hogeschool Dronten

Ontdek welke waarde talentcoaching in jouw organisatie kan toevoegen.

In een gratis adviesgesprek laat ik je de kansen zien voor jouw organisatie. Plan deze direct bij me in.

OntwikkelINGE learning & development | Learning & developmentspecialist
Willem van Kleefweg 7 | 6861 CA Oosterbeek
06-51703167 | inge@ontwikkelinge.nl

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring 

BTW nr NL001416151B29 | KvK 66469090